КЛИЕНТИ

Екипът на Оптима Бизнес, благодари на всички за доверието!

В настоящето, искаме да кажем на всички, които са в тази страница, Вие сте нашата кауза, нашият ден, нашата работа. С Вас започваме на сутрешното ни кафе, с Вас приключваме работния си ден.

Гордеем се, че Ви има!

Щастливи сме да работим заедно за общия ни бизнес успех, да се борим с конкуренцията, чрез иновативни подходи и уникални маркетингови стратегии. Да мислим заедно за утрешния ден.

За времето на съвместна работа научихме много и направихме големи успехи, ЗАЕДНО!

Минахме и пандемия, научихме се да се борим повече и повече, станахме по-силни, по-смели. Не беше лесно, но беше поучително и много динамично.

При някои бяха трудни промените в начина на работа. Внедряването на софтуерните продукти не е приятно за нито един служител, особено когато „навикът не отваря вратата на иновацията“. Всяко начало е трудно, но не е невъзможно!

Да, изработихме много уеб сайтове (представителни, електронни магазини, визитки).

Правихме лога, визитки, винили, брошури, плакати, корпоративни идентичности.

При други направихме  маркетингови стратегии и общи бизнес планове със завиден ръст на продажбите и на клиентите от 30% до 40% на месечна база, в сравнение с предходните годин, с много доволни потребители.

О, да SEO – то не ни е зле! Първи страници по ключови думи, прекрасно!

Не се колебаем да бъдем и „Сътрудници за Барси“ , въвеждайки информация в системата за управление на продажби. Да, правим и ревизии, не всички ни харесват, но всички ни уважават, защото виждат РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НАШАТА РАБОТА.

Счетоводството, е част бизнеса и няма как без него. Но имаме достатъчно умни глави да го правят, както трябва и то точно!

Екипът на Оптима Бизнес благодари на всички, С ПОКАНА КЪМ НОВИТЕ ОТ НАШЕТО СЕМЕЙСТВО!

ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИЯТЕЛИ, „УСПЕХЪТ ИДВА С НАС“!