SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Какво е "SEO"?

„SEO“ е съкращение на “Search Engine Optimization”. Пряко е свързан с маркетинговата стратегия на бизнеса, а тя от своя страна, е част от общия бизнес план. Много потребители го бъркат с познатата платена реклама, която всички сме виждали през „GOOGLE ADs“, но те са две различни неща. Всъщност, представлява, от една страна оптимизация на „HTML“ кода, с което индексирането на сайта Ви ще бъде гарантирано, както и неговото първо място в „Гугъл“ резултатите. По този начин потенциалните Ви клиенти ще достигнат до Вас със сигурност, в резултат на  поставените  подходящи ключови думи във вашия сайт. Те са вид идентификатор за „Гугъл“ търсачката, затова трябва да бъдат подбрани изключително прецизно от маркетинг специалист. Това е началото на пътя до първото място в „Гугъл“, при търсенето по предварително определените и заложени думи или фрази.

Информация

За оптимизацията огромна роля има възрастта на домейна. Старите домейни, които вече са „познати“ на „Гугъл“ се индексират много по-бързо от новите! Ефектът от „SЕО“ оптимизацията е трайното позициониране в първите резултати на търсачките. Оптимизацията е процес, който изисква сериозни познания и постоянство, за да се постигнат ТОП резултатите в „Гугъл“ и другите търсачки.
Те обаче постоянно променят алгоритмите си, а през това време уеб сайтовете и онлайн магазините се обновяват. Подобряването на видимостта се извършва без прекъсване, ако целта е постигането на дългосрочен и траен резултат.
Оптимизацията по ключови думи и бързодействие отнема няколко месеца, но предоставя най-добри резултати в дългосрочен план, а първите резултати се отразяват още след първия месец.

... другите реклами

Важно е да се отбележи, че е изключително ефективно и финансово изгодно по много причини, но тук ще споменем само някои от тях. Основното предимство на „SEO е, че то никога не обвързва с „цена на клик“, което познаваме добре от рекламата чрез „Google Ads“ или пък тази във „Facebook“ и не зависи от това дали сме платили на „Гугъл“. На второ място, но не по-малко важно е дългосрочният му резултат, а в много случаи в продължение на години наред.  

"SEO" - Да бъде или да не бъде?

Препоръчваме го, вместо традиционната реклама, поради по-изгодната му цена и дългосрочното му действие. За сравнение, рекламите в „Гугъл“, „Фейсбук“ или други социални мрежи, гарантират своята цена по „цена за клик“ или импресия ( показване ), но не гарантират реални продажби. В това отношение препоръката ни конкурира абсолютно класическият подход за реклама, защото при него броят на кликовете е НЕОГРАНИЧЕН и на практика БЕЗПЛАТЕН.   

ЗАПИТВАНЕ

    Прочетох и се съгласявам с условията за ползване!
    Общи условия и правила за ползване.